Hop til hovedindholdet

DATS

Personligt medlem 2022


Dato og tid

Lørdag d. 1. januar 2022 kl. 00:00 til Søndag d. 1. januar 2023 kl. 00:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 31. december 2022 kl. 01:00

Sted

DATS - landsforeningen for dramatisk virksomhed, Vindegade 34, 5000 Odense DATS - landsforeningen for dramatisk virksomhed
Vindegade 34
5000 Odense

Personligt medlem 2022


Arrangementsbeskrivelse

Personligt medlemskab

NYHED: Melder du dig ind mellem 1. oktober og 31. december 2022, gælder medlemsskabet både resten af året, men også hele 2023. Du modtager også en t-shirt. 

Vi har fået lavet to nye modeller af vores t-shirts. Er du til et flot rødt hjerte, så alle kan se, at du er vild med teater? Eller er du mest til vores fantastiske værdisætning “Teater forener kunstnerisk aktivitet med menneskelig udvikling”? Valget er dit!

T-shirtene fåes i både dame- og herremodel og fra str. S – XXXL.
MEDLEMSFORDELE
Fordelen ved et personligt medlemskab er, at kan komme på DATS’ kurser, 10% rabat på Grimas teatersminke, og du kan desuden benytte dig af DATS’ generelle medlemstilbud som f.eks. at søge vores rejsepulje. Endvidere får du Rampelyset og alle andre udsendelser direkte i din indbakke.

Desuden vil du bakke op om DATS, som står for og arbejder med:

Fokus på og anerkendelse af amatørteater og – scenekunst.
Kulturpolitisk indsats for amatørteater og scenekunst, her under løbende kontakt til Kulturministeriet og de forskellige partiers kulturordførere.
Undervisning, kurser, workshops og samarbejde omkring alle teaterrelaterede emner.
Støtte og opbakning til alle former for amatørteater.
Samarbejde med lignende organisationer: Sammen står vi stærkere!
Økonomisk støtte til spændende projekter, her under også ”de skæve” som der sjældent er plads til på professionelle scener.
Etablering og facilitering af diverse former for festivals og mødesteder for teatertosser i alle aldre henvendt mod både scener, grupper og privatpersoner.
Fremme af og fokus på ny dansk dramatik.
For kun 200 kr. om året er du med til at vise din støtte til amatørteatret og scenekunsten i Danmark.

Øvrige Vilkår:
DATS er en forening der eksistere for at skabe netværk og aktiviteter til glæde for medlemmerne. Ved tilmelding til landsforeningen DATS accepterer du at vi sender jer medlemsmails der er direkte henvendt til vores medlemmer. Disse mails sendes når der er nyt der kun er til medlemmerne. Det kan være et par gange i måneden, eller 2 gange i kvartalet. Det varierer.
Ønsker du lidt oftere teaternyheder har vi nyhedsbrev for alle, vi kan tilmelde dig dem hvis du sætter kryds i "nyhedsmails" via tilmeldingen. KONTINGENTPERIODE

Vores medlemskab følger kalenderåret, dvs. du modtager ny kontingentopkrævning i januar 2023.

UDMELDELSE: Skulle du mod forventning ønske at udmelde dig, ønsker vi gerne det er gjort senest 1. december 2022, ellers opkræver vi endnu et kontingent år.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

DATS
Tlf: +45 74 65 11 03
Joan@dats.dk

Kontaktinformation til arrangør

DATS
Tlf: +45 74 65 11 03
Joan@dats.dk